Be you!

 
NI som känner mig vet att jag verkligen är ett litet Ego. Haha! Har alltid vart och kommer alltid att vara.
Så vad har hänt på kvarngatan idag, nej inte så mycket. Min älskade svärmor var här och hjälpte mig och barnen julpynta. Så nu sitter det ljus stakar i varje fönster samt en stjärna så fint verkligen. 
 
Mitt liv rullar på som det ska göra. Vilket är väldigt skönt, håller tummarna på måndag att jag får jobbet. Ja juste glömde ju nämna att jag vart på jobb intervju i Ljungby. Dock så har jag lärt mig att inte säga  det ut till allmänheten. För det finns väldigt många som gillar att sätta käppar i hjulen för mig och dom glädjs åt när det går dåligt för mig.  Som min mormor alltid brukar säga "varför ge dom vatten på kvarnen" Så där av en större tystnad om vart. Hehe! 
 
 
Nu är äntligen första julskinkan gjord! Så himla gott! Ah de kommer blir många i år känner jag. Och vadå det är ju inte så att man blir tjock av det direkt. Ja jag vet att jag har mage, jag vet att jag inte är smal och snärt och jag vet att jag inte har världens bästa motion. Men vet ni va? Jag mår rätt bra ändå. 
Jag tar inga anti-depp, jag tar inget annat utan jag kämpar för att börja må bättre på egen hand, samt att mår man bra så går det lättare att börja träna med.
Det är  mitt Nyårs löfte.  Att jag ska kämpa för den kroppen jag själv trivs med.
Ja födde mina barn tätt, och dvs min kropp han inte läka ihop och där av svårare att gå ner i vikt. 
Men jag ska lyckas och jag kommer lyckas ovasett.. Har man viljan har man allt. 
 
 
Sjukstugan här på kvarngatan, här snörvlar vi allihopa och hostar ikapp. Små boysen har feber till och från så det är mysfaktor på hög nivå. Klara klutt är bättre idag så hon har varit och lekt med kompisarna på dagis idag. Så nu ska vi ta och käka lite snart och sen blir det lite smått och gott.