🌸Snart midsommar 🌸



Näst sista jobbdagen gött snart lång helg :) 
inget så som är planerat men något blir det alltid lite vänner på besök kanske eller så ska vi bort  :) pappa kommer på söndag i allafall vilket ska bli väldigt roligt :) 

blir även att klippa och färga lite i helgen så det ska bli skit kul :) jobbet går kanon har träffat många nya ansikten och nya vänner för livet :) den ena galnare en den andra haha . 


Klara växer och knakar för varje dag som går :) snart är hon 9 månader helt sjukt vad tiden går fort snart blir hon 1 år ♡ 


Vår kärlek är lika fin som den var när vi träffades första gången ♡ den växer sig starkare och stabilare för varje dag som går , ett liv utan dig skulle jag aldrig kunna tänka mig min prins.  

du är världens bästa pappa till dina döttrar. Klara har världens bästa vän och pappa som finns där för henne hela tiden bättre pappa kunde hon inte fått ♡ 

 En kämpe är du och jag står med dig i det du gör för din andra dotter som du inte får chansen att lära känna . 

tycker bara de är så fel att ett barn ska bli lidande för att den andra föräldern inte tål att du är den pappan som aldrig kommer ge upp . Finns så många pappor som skiter i sina barn men sån är inte du hjärtat . 

folk säger att du inte försöker .. jo men tjena liksom ! ja har vart med sen kaoset startade så jag om någon vet att min sambo kämpar för att få träffa sin andra dotter . 
i snart 2 år har de vart kaos för att han träffade mig bland annat , sen fick vi reda på att jag blev gravid med klara och då blev de ännu värre han fick ha sin andra dotter väldigt få tal gånger , han har inget körkort så de är inte så lätt att ta sig upp dit hon bor med tåg de tider hon kräver för honom , jag erbjöd mig att köra honom men de fick jag inte för den andra dotterns  mamma för hon tyckte han kunde ta tåg o om hans andra dotter skulle komma till oss så skulle jag inte va hemma för att min sambo o hans dotter skulle få egen tid då skulle jag behöva resa bort under den tiden  .. 
Hennes mamma försöker göra allt för att jag inte ska finnas med i bilden ... hon skriver att jag är de som gör att min sambo inte får träffa som dotter . tragiskt att man sätter sitt eget kött o blod att bli lidande för att hon inte tål en annan människa... Ja har inte gjort denna människa något ont alls... de ända jag gjort är att jag lagt mig i när hon sagt nått om mig eller kallat min dotter för saker men de är inte fel från min sida.

nu har vi fått veta att hon o den andra dottern ska flytta ca 52 mil bort från där dom bor nu och att hon går runt o säger till folk att hon har skyddad identitet mot min sambo... vilket inte stämmer någon stanns ! 

men i slutändan är de hon själv som får ta den största smällen . den andra dottern växer upp hon med till slut o kommer förstå hur allt legat till .. den dagen kommer att komma .. även fast hon inte vill det , lika mycket som Hennes dotter har en halv syster hur mycket hon säger att hon inte har det så har hon det i verkligheten. . 

så ni som säger att min sambo inte kämpar ni vet inte den vägen han fått gå en så länge . han kämpar varje dag och jag kommer alltid stå vid hans sida . 




yes nu blir de jobb lite små prat så här på morgonen ♡ ha en trevlig dag 

/K