Att man får bekräftat...

Detta inlägg vänder sig till föräldrar.. 

Jag är förälder till två jätte fina barn och givetvis kommer jag alltid stötta dem i livet även fast de kanske många gånger kommer gå fel men jag kommer alltid finnas där. 

Skäm inte bort era barn för mycket och då menar jag med pengar. Jag är tyvärr en av dom som fått uppleva att bli bortskämd för mycket och att till och med pengar har kommit som ett "förlåt" inga av dom orden har sagts utan de är pengar som jämt har kommit. Och ibland kan de resultera att man får svårt att hålla i pengar, eller man vet inte hur man ska göra för man är van att få pengar.
 Nu hade jag tur att min ena förälder hjälpte mig att förstå att pengar inte bara kommer från toma intet , låter kanske dumt om du inte förstår. Titta på ungdomarna i ung o bortskämd där är de riktigt illa..

Var ALLTID STOLT över vad ditt barn åstadkommer för de finns alltid en väg ut eller in de kan va ett jobb, de kan vara vad som hälst . Glädje bland annat.. 

Jag har fattat nu att vad jag en gör så är jag aldrig bra nog.. Jag har fattat att har jag en timanställning på ett rekryteringsföretag duger inte det för de är inte en tillsvidare anställning, jag har fattat att vad jag en gör så kommer aldrig den personen bli stolt över mig.
 
De som berörde mig de var faktiskt på Idol audition ikväll om hur mycket en pappa brydde sig och att han berättade vad stolt han va över sin dotter. 

Pengar är inte allt.. just say..
Jag har inte sån bra kontakt med en viss person idag.. 

Jag blir så ledsen inombords varje dag.. Jag ser föräldrar som verkligen bryr sig o finns bara genom att finnas från telefon men ja har inte den kontakten heller.. 

Har jag tur kanske han kommer förbi i förbi farten o tar en kaffe o sen åker vidare neråt. Men inte mer en så... 

Ni som inte vet kan inte dömma och ni som vet ni vet. 

Var en kärleksfull förälder och behandla ditt barn med kärlek, omtanke och respekt. 
För att få behålla dem livet ut och inte mista dom på vägen. 

Ha en bra kväll och ta hand om er.

/K